Gîte Les Branches

Een gezellig vakantiehuisje geschikt voor 2 tot 6 personen op de begane grond. In de omsloten privé tuin met terras met hardhouten tuinset en ligstoelen is het heerlijk vertoeven. 

De gezellige woonkamer is ingericht met een 2-zitsbank en een bedbank. Voor wie op de hoogte wil blijven van al het wereldnieuws of nog niet kan slapen is er Nederlandse televisie of een dvd-tje.

De open keuken met houten eetset is eenvoudig maar efficiënt. Dus als er een keer niet gebarbecued wordt, kan er gewoon lekker gekookt worden.

In de bijzondere, in Franse stijl vormgegeven 'Salle d'eau' is een 'douche à l'italienne'. Oftewel, je kunt er tandpoetsen je opfrissen en of douchen en...

Vakantie is best vermoeiend dus willen we goed kunnen slapen. Dat kan in de 2 slaapkamers met 2 aparte bedden. En ja hoor, ze mogen tegen elkaar aangeschoven worden.

Vinden jullie het ook zo leuk om een vakantiehuisje te huren op het prachtige, glooiende, kalme, Franse boerenland? Schrijf dan een mailtje voor de beschikbaarheid of bel even.

A bientôt!