Natuurlijk genieten op onze camping !

 

 

 


Onze boerencamping is een natuurlijke groene camping midden tussen de landerijen met 6 ruime plaatsen voor uw tent(en), caravan of camper. Wij verhuren ook basic blokhutten / trekkershutten en twee ingerichte carvans voor een ontspannen vakantie.


 

 

 

 

 

De camping is mooi gelegen in het groen dichtbij het meer en het bos  met een prachtig uitzicht op de blanke Charolais koeien, de oude eiken, de kerktoren van St. Aubin en het kasteel van Ygrande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U hoort de vogels, een uil, de schapen, de koeien en af en toe komt er een hertje voorbij...

 

Op de camping is een sanitair blok met 2 douches, 2 wc's en 2 wastafelruimtes en een afwasblok. Iedere plek heeft electramogelijkheid en is ca 100m2.  U mag zelf een mooie plek uitzoeken. Er is voldoende ruimte om te ontspannen en te spelen. Bijna overal heeft de camping wifi ontvangst.  

Wij verhuren ook back to nature blokhutten voor 4 personen met mooie houten stapelbedden en een keukentje. Ook verhuren wij twee ingerichte caravans (3 en 4 persoons) voor een ontspannen natuurlijke vakantie of een ontspannen verblijf als u op doorreis bent!

 

DE BLOKHUTTEN:

Deze zijn ingericht met 2 stapelbedden, comfortabele matrassen, dekbedden en kussens, campingkeukentje met koelbox, canvas kledingkast, een binnen en buitenlamp, electra en een zitje buiten met parasol op een rustige plek met een heerlijk vrij uitzicht op de groene weiden met zijn oude eiken.

        

DE CARAVANS: De grote caravan heeft 4 slaapplaatsen en de kleinere caravan heeft 3 slaapplaatsen, beiden zijn volledig ingericht, hebben electra en fijne matrassen met dekbedden en hebben een net keukentje met koelkast, opbergruimte en een zitje binnen en buiten met parasol en een voortent. 

    

  

Op de camping is ook ruimte genoeg om te spelen voor de kinderen op de trampoline, op het veld en in de klim/speelboom met schommels en slingertouwen. Er is ook een zandbak voor de kleintjes.

 

Bij de fruitbomen tegenover de gites staat een groter zwembad (6.35m) en een kleinere voor de kleintjes. Rondom het zwembad en onder de fruitbomen zijn er zitjes met parasols voor ontspannen momenten. U kunt er ook een drankje, ijsje, hapje of een maaltijd bestellen.     

  

 

Caravanstalling : u kunt bij ons ook uw caravan stallen, voor het hele jaar of per maand, makkelijk en voordelig als u niet de lange rit van en naar Nederland met uw caravan achter de auto wilt maken. Op 43 km van de A77 (Never) heeft u uw caravan centraal in Frankrijk staan. Als u de caravan ophaalt heeft u uiteraard de mogelijkheid om bij ons te kamperen, wij zorgen dan dat uw caravan op een kampeerplaats staat. Ook kunt u gebruik maken van een van onze gîtes en horeca waarna u de volgende ochtend uitgerust uw caravan meeneemt naar uw volgende bestemming.

 

Tarieven stalling: per jaar: € 200,-of per maand: € 25,- Wilt u meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op.

prijzen

reserveren

Wij hebben ook twee gîtes: beschikbaarheid gîtes